Iron Maiden с концерт в България на 22 юли

Iron Maiden с концерт в България на 22 юли

Британските метъл величия Iron Maiden идват за концерт в България на 22 юли - на Гребния канал в Пловдив, съобщават организаторите от "София мюзик ентърпрайсис". По думите им това ще е специален концерт в нов формат - Hills Exclusive на фестивала Hills Of Rock.

След невероятния успех на световното турне през 2016-2017 г., свързано с 16-ия студиен албум The Book of Souls, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 г. с поредица от концерти и фестивални участия в Европа.

Световното турне Legacy Of The Beast ще започне в Талин, Естония, на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон на 10 август. Концепцията му е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени "свята", а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

"За този концерт изпълнен с хитове, решихме да базираме темата около името на Legacy Of The Beast, което изцяло пасва на целите ни и ни дава възможност да бъдем креативни и да се забавляваме, особено с Еди! Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на феновете си едно фантастично изживяване", казва мениджърът на групата Род Смолууд.

Билети ще се продават от 24 ноември. Цените са 70 лв. до 31 декември, 80 лв. до 20 юни, 90 лв. до 22 юли, 100 лв. в деня на концерта - в мрежите на Тикетпро и Ивентим и онлайн на ticketpro.bg и eventim.bg.

Споделяне

Още от Общество