Италиански момичета на кастинг за шопинг - тур с дубайски шейх

Италиански момичета на кастинг за шопинг - тур с дубайски шейх

Италиански момичета участват в кастинг за участие в европейски шопинг-тур на шейх от Дубай, пише итаиланският в. "Република". Момичетата, търсещи новата лампа на Аладин, са решили да се включат в т.нар. кастинг, който ще помогне да им се сбъднат многобройни желания: разходка из Европа, частни самолети, петзвездни хотели, безплатен "нелимитиран шопинг" и накрая – немного пари. Става дума не за златни монети, а за 100 евро на ден.

 

"А ако шейхът поиска да се ожени за дъщеря ми?-пита обезпокоена майка. "Не, не се вълнувайте, жени той си има предостатъчно". Всичко това прилича на приказка. "Има шейх, който иска да посети Париж, Мадрид, Ибиса, Лондон, Стокхолм, Милано и Венеция. Ти, Патриция, готова ли си да съпровождаш него и и свитата му от 50 човека? Главно твое занимание ще бъде консултиране на шейха в процеса на шопинга и неговото съпровождане. Разбираш ли от това? Вие, момичета, ще се редувате на всеки 15 дни".

 

Всеки петък в кастинга участват по 40 девойки. Подборът продължава до първата седмица на май. "Търсим сериозни, сдържани момичета, с добро образование, познания по английски и на последно място – това трябва да са красиви момичета", казва Мауро Белкрао, ръководител на Doc (така наречената културна организация).

 

Кандидатките са длъжни да попълнят анкета с данни за ръст, тегло, обиколка на бюста, талията, бедрата, данни за татуировки и пиърсинг, най-хубави части на тялото, най-лоши части на тялото, пише "Република". На първото момиче от кастинга било предложено да мине по подиума облечена по бански ("за да се види дали има белези или други дефекти"), но след това журито решило да се откаже от тази форма на провеждане на конкурса.

 

Кандидатките са привлечени от тура с шейха на първо място от "неограничения шопинг".

 

"Да, шопингът е предвиден в договорите, но шейхът и хората му ще решат какво именно момичетата могат да си отнесат у дома", уточнява Мауро Белкрао.

 

"Това е начин да се влезе в играта. Малко пари и безплатен шопинг – на мен ми харесва. Аз уча инженерство, обичам конкретиката. Ако шейхът поиска нещо друго, той ще получи отговор. Но, за да получиш неприлично предложение, не е задължително да пътешестваш с тези хора. Достатъчно е да отидеш във Facebook, където има и такива, които ти предлагат по 5 хиляди евро, да кажем, за добра компания", казва 21-годишната Лаура.

 

"В конкурса участват изследователка от университет, модел, момиче, което говори три езика...Официалните резултати от кастинга ще бъдат обявени в началото на май, но отсега е ясно, че фаворитки са момичетата с външност на модели. Тези, които са добре подготвени, но не са свикнали да ходят на 12- сантиметрови токчета, вече са отпаднали от конкурса.

Споделяне

Още от Общество