Ивайло Московски обяви, че не смята да напуска ГЕРБ

Ивайло Московски, сн. БГНЕС

Нямам никакво намерение да напускам ГЕРБ, написа депутатът на бившата управляваща партия и бивш транспортен министър Ивайло Московски в профила си във Фейсбук.

 

След като преди дни депутатът от ГЕРБ и бивш данъчен №1 Красимир Стефанов обяви, че напуска групата на ГЕРБ в парламента и стана независим, но представляващ партията на Николай Бареков "България без цензура", тръгнаха слухове, че и Московски ще го последва

 

Московски определя това като "инсинуации".

 

"Подобни провокативни твърдения са толкова нелепи и неверни, че не заслужават дори да ги коментирам. В тях няма и капка истина. Искам категорично да заявя пред вас, че нямам никакво намерение да напускам парламента и да работя за друга политическа формация. Избран съм от листата на ГЕРБ и ще продължавам упорито да работя с всички сили за каузата и ценностите, които изповядва партията. Няма да подведа избирателите на ГЕРБ и всички, които гласуваха за мен като водач на листата в 23 МИР в София. Продължавам да работя усърдно по задачите и ангажиментите, които заявих в предизборната си кампания и за предсрочни избори", пише Московски в социалната мрежа.

.

Постът на Московски е публикуван и на страницата на Бойко Борисов във фейсбук

Споделяне

Още от България