Излезе първият български еротичен агро календар

Излезе първият български еротичен агро календар
Социална мрежа на българските фермери – Fermer.bg, пусна първия по рода си български еротичен календар с фермерска визия. От изданието поясняват, че "изненадата е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации".

С пускането на еротичен календар българските фермери се изстрелват на едно първите места в Европа, тъй като, както посочват авторите, подобни инициативи досега са осъществени само в страни като Германия, Англия и др.

"Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", казва Борислав Борисов, основател на Фермер.бг.

"Във всеки един от месеците се разкрива красива гледка, тъй като дори през зимата, момичетата са в оскъдно облекло, а през лятото им става още по-горещо. Ползвани са различни сюжети, всичките от обикновеното фермерско ежедневие. Страницата на месец февруари, например, краси Лъчезара Кънчева, която "ремонтира" трактор и се е оцапала с машинно масло на интересни места. През юли е толкова горещо, че няколко от момичетата са се събрали на едно място, за да разхладят горещите си тела. В пленителната фотосесия дамите са целите мокри и покрити в балончета, тъй като мият трактори, докато се забавляват", посочват от Фермер. бг.

Снимачният екип споделя, че най-трудна била работата през лятото, когато се случили два дъждовни месеца.

Обещанието на Фермер.бг е, че новата 2011 година ще бъде изключително красива за 15 000 от земеделските производители у нас. Всеки един от тях може да си поръча календара за 2011 в интернет на адреса www.kalendar.fermer.bg. на цена от 10 лв.

През октомври месец в Германия излезе еротичният селски календар за 2011 година, чиято цел е да разруши стереотипа за изостаналия селски живот и да покаже, че фермерският труд може да бъде привлекателен. За пръв път селски календар бе отпечатан в Швейцария през 2005 г. и той пожъна голям успех.

Споделяне

Още от

Одобрявате ли новия правителствен план за справяне с Covid?