Как Фейсбук видя драмата с Търговския регистър

Потребителите в социалните мрежи реагираха бурно на проблемите на Агенцията по вписванията, която от една седмица не може да "запали" Търговския регистър. Фактът, че четири дефектирали диска са причинили толкова сериозни главоболия на цялата държава, разпали въображението.

От този колаж е видно, че още древните египтяни са имали решение с репликирането на информацията в резервни сървъри. Съвременните българи изглежда още нямат. Авторът на колажа остана неизвестен за нас.

На следващата картинка е показано как служителите използват времето си, докато регистърът се ремонтира. Авторът е Иван Червенков.

От следващата илюстрация може да се види къде държавата вероятно е архивирала данните.

Това са дискове, а огнярът удивително прилича на Томислав Дончев, който първи разкри какво му има на Търговския регистър. Шест дни след срива.

Това наистина е тъжно. Авторът е Валдес Радев.

Агенцията по вписванията е в портфейла на правосъдния министър Цецка Цачева. Колажът на Иван Червенков идва да покаже, че Цачева е подкарвала този регистър, ще го подкара и сега. Независимо къде и как.

Иван Костов няма как да не е виновен. Авторът е Бранимир Атанасов.

А тук, според Иван Червенков, е истината за срива на регистъра. Някой доста се е ядосал, а колегата гледа да не го дразни.

Споделяне

Още по темата

Още от България