Камен Костадинов: Делян Пеевски показа култура на европеец

Камен Костадинов: Делян Пеевски показа култура на европеец

Това е мъжка постъпка. Очевидно виждайки опитите да се дестабилизира държавата, господин Пеевски показа, че има отношение към държавността и е готов да се оттегли. Така заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов коментира пред "Дневник" писмото на новия шеф на ДАНС Делян Пеевски, в което той заявява, че е готов да се оттегли.

Според Костадинов става дума за съобразяване с мнението на обществото, с което Пеевски е показал ”култура на европеец”.

”Без значение че натискът е некоректен, той показва, че за него мнението на гражданското общество е важно", коментира още Костадинов. По думите му Пеевски има амбиция да се случат добри неща в сектора "Сигурност" и той можел да допринесе за това по много начини, дори и да е шеф на ДАНС. Днешната му постъпка, която цели да не допусне дестабилизация на държавата, е в тази посока”, каза още депутатът от ДПС.

Той допълни, че посланието на Пеевски има политически смисъл и по каква процедурата парламентът ще преразгледа решението за избора му вълнува много малка част от обществото. Костадинов каза, че има много случаи, в които Народното събрание с едно решение е сменяло предходно свое решение.

Споделяне

Още по темата

Още от България