Канадската рок банда three days grace ще закрие фестивала Hills Of Rock 2017

Феновете на Three Days Grace ще могат да видят групата на финала на фестивала Hills Of Rock 2017, който е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Групата ще закрие двудневния фестивал, който ще се проведе на 30 юни и 1 юли, като преди тях на сцената ще се качат Guano Apes.

Three Days Grace е създадена през 1997 година в Онтарио от Адам Гунтиер, Нейл Сандерсън и Брад Уалст. Шест години по-късно към тях се присъединява и Бари Сток. В този състав групата записва 4 албума, първите три от които стават платинени, а няколко сингъла от тях оглавяват Billboard класациите.

През 2013 Адам Гунтиер, се оттегля от групата и на негово място идва вокалистът на My Darkest Days, Мат Уалст.

“Когато Мат се присъедини, нямаше и миг, в който да съм се съмнявал, че ще продължим уверено напред” – казва Нийл. “Първото шоу на Мат беше пред 8000 души и той буквално ги прегази. Донесе ни нова енергия, която публиката усети. Нямаше връщане назад.”, споделя той.

В този състав групата записва последния си албум Human , а първите два сингъла от него - “Painkiller” и “I Am Machine”, оглавяват последователно класациите.

До момента във фестивала се очаква да участват групите Evanescence, Three Days Grace, Guano Apes, Raveneye, Imminence, Existance, Basska, Folk & Roll, Conquering Lion, Shazalakazoo, Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия И Уикеда.

Споделяне

Още от Общество