Кандидатка на ДПС: И сърцето, и душата ми са в Столипиново

Петя Раева

"Винаги затаявам дъх, когато застана пред Столипиново, а ние вече толкова години сме заедно и се виждаме постоянно, но въпреки всичко се вълнувам като дойда тук". Това каза на днешния митинг в Пловдив Петя Раева, водачът на листата на ДПС в Пловдив, цитирана от "Фокус".

Тя заяви пред жителите на квартала, че сърцето ѝ е заедно с тях, защото от години наред се борят някой да им обърне внимание. "Ние сами трябва да си обърнем внимание и сами трябва да кажем това, от което имаме нужда и сами да заявим проблемите си", каза Раева.

Тя обобщи, че това са ниските доходи, безработицата и липсата на перспектива. По думите ѝ това е жалко, защото в Столипиново живеят над 30 000 души, а от квартала има двама депутати от ГЕРБ, за които никой не знае и не е виждал.

Раева, заяви обаче, че всички знаят Гаро, който купува гласове в квартала.

Водачът на листата на ДПС в Пловдив призова жителите да не се поддават, защото когато гласуват за други хора, този квартал ще продължи да тъне в мизерия. Според нея хората идват, взимат гласовете и после четири години ги няма.

"Радвам се, че днес все пак виждам усмивки, защото последния път, когато се бяхме събрали толкова много хора тука, беше страхът след Катуница", каза още Петя Раева.

Тя добави, че тогава само тя от целия град и цялата държава е имала смелостта да влезе и да бъда с хората, когато се крещеше “Циганите на сапун” и “Циганите да ги убиeм”.

"Най-жалкото е, че ни наричат цигани", каза още Раева. Тя отбеляза, че и нея наричали по интернет-форумите циганка, турска подлога и еничарка. "Каквато искат, такава да ме наричат, изобщо не ми пука", допълни кандидат-депутатът. Тя изтъкна, че за нея важното е, че е тук, с хората, а и със сърцето, и с душата си в Столипиново.

Споделяне

Още от Избори 2013