Капка Сидерова щяла да застане до "най-влиятелния мъж в държавата"

“Ще ви призная нещо, което не съм казвала никога досега. Преди да почине, Вера Кочовска ми каза: “Ти ще стоиш до най-силния мъж на държавата, но това няма да е Волен”. Това заяви Капка Георгиева пред Нова телевизия в събота.

Само преди седмица списание “Форбс” обяви за най-влиятелният човек в България – премиерът Бойко Борисов. Дни по-рано пък синът на Георгиева – Димитър Стоянов обяви, че новата партия, която прави с майка му ще си партнира с ГЕРБ.

Помолена да коментира оценката на Сидеров за новата ѝ партия, която той нарича “нещастен дубликат”, Георгиева заяви: “Това е твърде нелепо изказване. Смятам, че той имаше своето място в политиката. Той не оцени времето, което се променя бързо – трябва да умееш да влезеш в крак с него и да следиш и се съобразиш с развитието на политиката в целия свят. Той реши в един момент да скъса и с миналото си, и с партията. Престана да се занимава с партийна дейност на практика”.

“Затова решихме да направим нова партия. Ние искаме да работим и да продължим напред, докато той не иска”, заяви бившата съпруга на Сидеров.  

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?