Карла Бруни помолена да отложи новия си албум заради рейтинга на Саркози

Карла Бруни помолена да отложи новия си албум заради рейтинга на Саркози

На съпругата на френския президент Карла Бруни било препоръчано да отложи записа на новия си албум, пише “Пари Мач“ в петък. Съветниците на Никола Саркози преценили, че пускането на албума в близко време може да окаже негативно влияние на отношението на французите към държавния глава.

Както бе съобщено по-рано, Карба Бруни е готова да започне студийни записи. За новия си албум тя е приготвила 24 песни, но в момента съпругът ѝ е подложен на огромни медийни критики заради депортацията на цигани от Франция, както и заради многобройните протести срещу икономическата политика на властта.

Ако Бруни се съобрази с препоръката, не е ясно кога въобще тя ще може да възстанови работата си над албума, тъй като през следващата година започва предизборна кампания – през 2012 г. предстои французите да гласуват за президент.

Изданието припомня, че по-рано на популярността на Никола Саркози оказа публикувана фотография на разголената Карла Бруни. Освен това предишният албум на певицата бе посрещнат крайно хладно от музикалните критици.

Част от подготвените за новия албум песни Бруни е представила на публицистите Ив Дере и Мишел Дармон, които написаха предизвикалата скандал биография “Карла и амбициозните“. Тя излезе почти едновременно с друга биография на френската първа лейди, написана от журналистката Бесма Лаури. В нея е отделено значително внимание на личния живот на Бруни, има непотвърдени сведения за нейни пластични операции и факти за юношеството на певицата от времето, когато е работила като модел.

Споделяне

Още от