Карла Бруни – Саркози пусна свой уеб сайт като първа дама

Карла Бруни – Саркози пусна свой уеб сайт като първа дама
Първата дама на Франция, бивш модел и настояща певица Карла Бруни-Саркози от понеделник има свой сайт в Интернет, в който обеща да хвърли известна светлина върху живота си до френския президент,  предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Интересът към уебсайта обаче бе толкова голям, че още в деня на активирането му той блокира.

Информацията в сайта е групирана в три раздела. Единият е посветен на фондацията, създадена от първата дама в полза на по-широкия достъп до култура, образование и познания, вторият разказва за дейността на Карла Бруни като посланик на добра воля на Световния фонд за борба със СПИН-а, туберкулозата и маларията, а третият - на дейностите ѝ като първа дама.   

Бившата манекенка имаше сайт, посветен на певческата ѝ кариера. Новият сайт е по-личен, а адресът му е: www.carlabrunisarkozy.org.

Самият президент Никола Саркози все по-често прибягва до интернет при политическите си контакти. Елисейският дворец съобщи, че за срещата на върха по проблемите на климата в Копенхаген през декември на сайта за социални контакти Туитър Саркози ще открие акаунт, на който ще се дава подробна информация за предложенията и изказванията му на дискусиите. Никола Саркози има акаунт и в друг голям сайт за общуване - Фейсбук, припомня АФП.

Споделяне

Още от

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?