КейбълТел & Евроком се прекръсти на blizoo

КейбълТел & Евроком се прекръсти на blizoo

Новото име на телекомуникационния оператор КейбълТел & Евроком е blizoo, съобщиха от компанията във вторник. Новата визия е създадена съвместно с лондонската агенция за дизайн и корпоративна идентичност Сигъл & Гейл, работили за големи кабелни и сателитни оператори, сред които и “Тайм Уорнър Кабел“ в САЩ, както и за компании като “Моторола“, 3М, О2 и “Дел“.

Целта на оператора е да стане водещият цифров телевизионен оператор и в най-големият широколентов Интернет доставчик в България. Плановете за развитие предвиждат цифровизиране на над 80% от абонатите в страната до 2012 г. и предлагане на последните продуктови иновации в сектора.

Дружеството обяви, че още същия ден пуска пакет с десет HD канала, включващи Full HD предаване на Световното първенство по футбол 2010 г., музикални и образователно развлекателни програми. До края на 2011 г. броят на HDTV програмите в пакета ще се удвои.

Следващо поколение дигитално преживяване с нов интерактивен цифров приeмник и новo поколение елеkтронен справочник ще стане факт през септември 2010 г., обещаха от компанията. Месец по-късно пък ще се гарантира ултра високоскоростна интернет услуга за клиентите.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?