Кейт Бланшет отрече да е признавала секс връзки с жени

Кейт Бланшет отрече да е признавала секс връзки с жени

Холивудската звезда Кейт Бланшет отрече да е имала връзки с жени по подобие на героинята ѝ от показаната в рамките на филмовия фестивал в Кан лента "Керъл", предаде Ройтерс. В него актрисата влиза в кожата на заможна омъжена жена, влюбена в амбициозната нюйоркска продавачка, изиграна от Рууни Мара. 

Във филма, който спечели добрите отзиви както на публиката, така и на критиката, двете двете актриси дори имат гореща секс сцена в хотелски апартамент.

На пресконференция в неделя Бланшет побърза да даде обяснения относно публикацията в списание "Варайъти", според която на въпрос на изданието за пръв път ли ѝ се налага да играе ролата на лесбийка, актрисата отвърнала: "На екрана или в живота? В живота – много пъти".

"Доколкото помня разговорът беше: Имали ли сте връзки с жени? и аз казаха: "Да, много пъти. но ако имате предвид сексуални връзки с тях, отговорът е "Не", но явно това не излязло от печат", каза австралийската актриса и майка на четири деца. "Но в 2015 година водещото трябва да е: На кого му пука?", добави тя.

Споделяне

Още от Общество