Ким Чен Ун ще лекува рак с вода

Ким Чен Ун ще лекува рак с вода

В Северна Корея обявиха, че лично Ким Чен Ун открил еликсир, лекуващ рака – изворна вода, съобщи в. "Дейли мирър“.

Водата извирала в планина близо до столицата Пхенян и имала мистериозни енергийни качества. Според режима при използване на тази вода севернокорейците можели да работят без проблем до навършването на 90 г. Освен че дава възможност на хората да се трудят за "общото благо" до дълбоки старини, водата "предотвратява рака“.

Това не е първото "чудо“ в страната. За "великия и единствен първи" Ким Чен Ир, бащата на сегашния лидер, също се разказват легенди: как можел да променя времето със силата на мисълта си, проходил на три месеца, а на осем вече говорел.

Откритата от сина му "жива вода“ имала такова чудно действие, тъй като "се усвоява по-бързо от организма и действа като антиоксидант“. Севернокорейският "Евиан“ се бутилира във фабрика в полите на планината Корьонг.

В публикацията за постигнатите чудеса в Северна Корея се казва още, че в Корейския център за развитие на източната медицина били разработени над 50 противоракови лекарства, които помагат за укрепване на имунитета и здравето."Всички те съдържат екстракти от лекарствени материали и приемащите ги нито се пристрастяват, нито изпитват странични ефекти, дори ако те се използват за дълъг период от време."

За Ким Чен Ун се носят и други "истински легенди“: написал шест опери за две години; сътворил 1600 книги, докато учел в университета. Освен всичко друго, специално определен човек отстранявал от блюдата му всяко зрънце ориз, което има дори "почти незабележими недостатъци“.

Споделяне

Още от Свят

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?