Кирил Домусчиев: Вече съм здрав

Кирил Домусчиев

Бизнесменът Кирил Домусчиев, който преди седмица обяви, че е заразен с коронавируса, днес съобщи, че вече е здрав.

"Скъпи приятели, вече съм здрав! Преборих Covid-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията", написа той във Фейсбук профила си.

Заради положителната проба на Домусчиев се стигна до обявяването на карантина върху частната "Софиямед", която до онзи момент не бе сред болниците, включени в списъка на Националния оперативен щаб за приемане на заразени с коронавируса.

Домусчиев изказа благодарности на медицинския екип, който се грижи за него и съпругата му. той дари важно лекарство за 300 заразени с коронавирус.

"Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от "Софиямед", на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки", призова Домусчиев.

Кирил Домусчиев е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Той притежава фармацевтични компании, фирми за чистота, "Нова телевизия", фирми за недвижими имоти, "Български морски флот", футболния клуб "Лудогорец" и др.

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?