Кийт Ричардс се извинил на Джагър, "Ролинг Стоунс" може да тръгне на световно турне

Кийт Ричардс се извинил на Джагър, "Ролинг Стоунс" може да тръгне на световно турне

Китаристът на "Ролинг Стоунс" Кийт Ричардс се е извинил на Мик Джагър за обидните коментари по негов адрес в автобиографията си "Живот" от 2010 г., които предизвикаха конфликт в бандата, съобщи Ройтерс.

Двамата лидери на бандата се съгласили, че е време да продължат напред, споделил Джагър пред сп. "Ролинг Стоун". Почитателите на групата могат да си отдъхнат, че двамата музиканти са заровили томахавката, тъй като спорът можеше да провали плановете за отпразнуване на 50-годишния юбилей на "Ролинг Стоунс" със световно турне.

"Когато се връщаш назад в кариерата си, си склонен да си припомняш както добрите, така и лошите моменти. През 80-те години например Кийт и аз не общувахме много добре. Аз много се занимавах с бизнес частта на Стоунс, главно защото смятах, че никой друг не се интересува от това, но сега от книгата става ясно, че Кийт се е чувствал изключен, което е жалко", каза Джагър.

"Мик е прав. Двамата с него говорихме през миналата година по начин, по който не сме го правили от много дълго време и това беше много важно за мен. Колкото до книгата, това беше моята история и тя беше много неподправена, както исках да бъде, но зная, че някои части от нея и част от публичността наистина обидиха Мик и съжалявам за това", каза от своя страна Ричардс.

Очакваното световно турне ще бъде едно от най-големите музикални събития. Според "Ролинг Стоун" то ще се случи най-рано през 2013 г.

Споделяне

Още от Свят

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?