Клиентите на "Глобул" с шанс да създадат игрален филм

Потребителите на "Глобул" ще имат възможност да участват в създаването на игрален филм с режисьора Асгер Лет ("Мъж на ръба”, "Духовете на Сите Солей”), като споделят свои идеи, снимки и дори кандидатстват за роля в лентата, съобщиха от мобилния оператор във вторник.

“Move On” ще е първият игрален филм-пътешествие им Европа, вдъхновен от потребителите и зрителите и създаден с тяхна помощ. Сценарист на лентата ще е Мат Грийнхалг („Контрол”), а главната мъжка роля е поверена на датския актьор Мадс Микелсен, познаваме от участието му в "Казино Роял”, "Крал Артур”, "Тримата мускетари”, "Сблъсъкът на титаните” и др.

 

В създаването на филма, чиято премиера е насрочена за септември 2012 г., ще се включат единадесет европейски държави – Австрия, Албания, България, Германия, Македония, Словакия, Унгария, Холандия, Хърватска, Черна гора и Чехия. Проектът се реализира в сътрудничество от "Дойче телеком" и "Космоте Груп", която е собственик на българския мобилен оператор "Глобул".

 

Така европейските потребители ще имат възможност да отправят предложения за развитието на сюжета, за използваната музика, костюмите на актьорите, местата за провеждане на снимките и др. Идеите им ще бъдат оценявани от създателите на продукцията, като най-добрите от тях ще залегнат в сценария на филма.

 

В България всички желаещи могат да споделят своите идеи за заснемането на филма "Move On” на уебсайта на кампанията www.move-on-film.bg .

 

До края на месец юни потребителите имат възможност и да вземат участие в кастинг за поддържаща роля във филма, а до края на август могат да качват на сайта собствено съдържание под формата на снимки, кратки текстове, авторска музика или видео, за да участват за специалната награда от "Глобул" - присъствие на снимките на “Move On” в Германия в края на месец август.

 

Наградата ще получат тримата потребители, които съберат най-много харесвания за каченото от тях съдържание на сайта. Притежателите на смартфони също могат да споделят идеите си чрез специално създаденото мобилно приложение “Move On”.  

Споделяне

Още от

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?