Колата на Тити Папазов пак заснета в нарушение

Колата на Тити Папазов пак заснета в нарушение

Колата на баскетболния треньор и акционер във футболния клуб "Левски" Константин (Тити) Папазов отново e заснета в тежко нарушение - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар, алармира в петък “Спаси София”. На видео автомобилът на Папазов изпреварва по забранен начин колона от коли, след което прави ляв завой при червен светофар. Това се случва на кръстовището до Румънското посолство.

"Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от Папазов, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение", добавят оттам и настояват заради поредицата от безобразни и тежки нарушения на пътя, СДВР - Столична полиция незабавно да отнеме книжката на Папазов и да го санкционира с глоба. До момента няма потвърждение, че колата е управлявана от Папазов.

Както Mediapool писа на 23 юни Папазов бе заснет от гражданин как преминава на червен светофар през натовареното кръстовище на мол "Парадайз" в София. Преди месеци там загина известният телевизионен журналист Милен Цветков, след като колата му бе отнесена от луксозен SUV, управляван от дрогиран младеж.

В последствие МВР състави акт на Тити Папазов. Полицията му връчи и всички залежали електронни фишове за извършените от него нарушения на пътя през последните три години. Става дума за 13 фиша. Всички те са за превишена скорост по пътищата на цялата страна. .
Тити Папазов обяви, че ще плати всичко в 14-дневен срок. Така ще ползва отстъпка и ще плати само 1800 лева за пътни глоби, съобщава бТВ.

"Всеки човек има и кусури. Мисля, че добре управлявам автомобил, но не съм дисциплиниран шофьор. Това ми е слабост", каза тогава Папазов. "Въпреки че съм нарушител, смятам, че глобите трябва да са високи, за да се контролират хората като мен, които са доста", обяснява той.

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?