Коледни отстъпки за четири култови концерта в София догодина

Концертът на Роджър Уотърс ще е сред тези с промоциите

Коледна десетпроцентна отстъпка от цената на всички билети за четири култови концерта, което ще се състоят догодина в София, обявиха от "София Мюзик Ентърпрайсис" в сряда.

Промоцията ще важи от 18 до 31 декември за концертите на холандската джаз дива Каро Емералнд, на американската рок банда "Тото", на британския музикант Rag’n’Bone Man и на колоса на психеделика Роджър Уотърс.

Концертът на Каро Емералд ще е на 2 март 2018 г. в зала "Универсиада".

Два дни по-късно у нас пристигат "Тото", за да отбележат с феновете си 40-годишнината от създаването на бандата. Концертът ще е в зала 1 на НДК и е част от европейското турне на групата"40 Trips Around The Sun Tour", което се очертава да е едно от най-мащабните техни турове досега.

Легендата на "Пинк Флойд" Роджър Уотърс излиза с бенда си на сцената на "Арена Армеец" на 4 май, като част от турнето Us + Them. Пишното визуално шоу ще включва 80% стари песни и 20% парчета от последния му албум Is This the Life We Really Want?

Колоритният британски музикант Rag'N'Bone Man, който завладя феновете и световните чартове със сингъла си "Хюман" (Human), пристига в София на 9 май. Купонът ще е в зала "Универсиада".

Споделяне

Още от Общество