Комарджия загуби 5000 лв. и потроши игралния дом в Костинброд

Комарджия загуби 5000 лв. в игрален дом в Костинброд и изпотроши целия му инвентар, съобщиха от областната дирекция на МВР в София.

34-годишният мъж от Волуяк, който има условна присъде за автокражба и е изпитателен срок, е бил задържан след като вилнял в игралната зала.

В ранните часове на съботния ден в районното управление в Костинброд е бил получен сигнал от задействан паник бутон на местно казино. Когато пристигнали на място, полицейските служители установили, че са счупени няколко ротативки и електронна рулетка.

Щети били нанесени и на барплота, както и на стенно огледало.

Оказало се, че това е дело на небезизвестния Ванко от село Волуяк, който цяла нощ залагал, но късметът не бил на негова страна и в крайна сметка загубил около 5000 лева. Злощастният комарджия се афектирал, започнал да буйства, изпотрошавайки инвентара на игралната зала.

След като не успели да го укротят със собствени сили, служителите от персонала потърсили съдействие от полицията. Агресивният мъж, в чието досие фигурират множество регистрации за кражби, бил задържан в полицейския арест.

Споделяне

Още от България