Конкурсът BAAwards 2017 удължава крайния срок за подаване на заявки

Кампании в конкурса се приемат до 3 септември, неделя

Конкурсът Наградите на БАР – BAAwards 2017 удължава крайния срок за подаване на кампании. Заявки ще се приемат до 3 септември, неделя. Причина за промяна на срока е големият интерес, заявен от множество компании, както и желанието на организаторите да дадат възможност повече организации да изпратят свои кандидатури и да споделят know how с бранша. Заявките се приемат онлайн на http://www.baawards.com/.

"Конкурсът привлича внимание на все повече компании, като тази година имаме изразен интерес от много различни сфери на бизнеса. Конкурсът BAAwards се утвърждава като важна платформа за представяне на най-успешните практики в областта на маркетинговите комуникации и споделяне на ноу хау. Правим всичко, за да дадем възможност на максимален брой професионалисти в сектора да участват в него.“, коментира Росен Мисов, изпълнителен директор на БАР.

AnchorНаградите на БАР ще отличат специалисти и екипи в областта на маркетинговите комуникации, развитието на марката и рекламата, фирми, агенции, неправителствени и други организации, чиито кампании са реализирани на българския пазар от 2016 до м. май 2017 година. Всяка кампания може да получи от член на съдийската група обратна връзка, аргументираща оценката на журито.

Подробна информация за кандидатстване, критерии, жури и процедура на оценяване може да бъде намерена на сайта на наградите – www.baawards.com. Крайният срок: неделя, 3 септември е окончателен.

Споделяне

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?