Концертът на "Ред Хот Чили Пепърс" се мести в "Арена Армеец"

Концертът на "Ред Хот Чили Пепърс" се мести в "Арена Армеец"

Концертът на "Ред Хот Чили Пепърс" ще е в зала "Арена Армеец София", съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

Първоначално беше обявено, че събитието ще е на стадион "Георги Аспарухов". Датата остава същата - 1 септември, от 20.00 часа.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в "Арена Армеец София" ще бъде абсолютно идентично с това на стадиона. На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните - четири зони за седящи билети.

Всички правостоящи билети ще са валидни и за залата, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и на секторите в залата.

Презаверяването на билетите ще бъде максимално облекчено и може да се направи от 9 юли до 1 септември в Билетния център на НДК, касите в "Арена Армеец София" и централния офис на "Тикетпро".

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието. При нормални обстоятелства в другите европейски страни билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв.

Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент, отбелязват от "София мюзик ентърпрайсис".

За да се избегне рискът концертът на артисти от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънтът и промоутърът решиха да преместят концерта в зала дори и това да означава много хора да не успеят да го гледат.

Споделяне

Още от България