Корнелия Нинова: Нападките на ГЕРБ срещу мен не спират и на Разпети петък

"За тридесет сребърника или за пост - предателството си е предателство"

Корнелия Нинова: Нападките на ГЕРБ срещу мен не спират и на Разпети петък

"Дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки към мен. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни", написа във "Фейсбук" лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

По-рано днес зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че отказът на Корнелия Нинова да оглави парламента, както предложиха от ГЕРБ, означава, че БСП ще бъде изключително остра опозиция. Владислав Горанов пък коментира, че Корнелия Нинова и БСП явно още не са преживели изборните резултати.

Нинова посочва още, че ще остави това без коментар, защото е толкова очевидно кой е подменил предизборните си обещания със следизборни "преговори" за постове и власт.

"Но няма как да подмина другата опорна точка - че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото, видите ли, г-жа Нинова отказала да стане Председател на Народното събрание. И тук имам два въпроса към уважаемите господа и един коментар: Първо: За България: колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент , си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила?", пита Нинова.

Вторият ѝ въпрос е за партиите: "каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях, става част от него?"

"И накрая и то точно в дните на страстната седмица: Трето: За морала - дали за тридесет сребърника или за един пост председател на НС, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката", завършва Нинова.

Споделяне

Още от България