Кралското семейство разпространи снимки от кръщенето на принц Луи

Британското кралско семейство разпространи снимки от кръщенето на сина на принц Уилям – принц Луи.

Четирите официални снимки са направени в Кларънс хаус в Лондон след кръщенето на принц Луи в параклиса на двореца Сейнт Джеймс на 9 юли. Техен автор е прочутият фотограф Мат Холиоук.

"Всички бяха в толкова добро настроение. Беше удоволствие да ги снимам", каза Мат Холиоук, който направи официалните портрети и за 70-ата годишнина от сватбата на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

Кръщенето на принц Луи бе на 9 юли. Разпространените официални снимки са първите, на които принц принц Уилям и съпругата му Кейт – херцог и херцогиня на Кейбридж са заедно с трите им деца: принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж.

На церемонията са присъствали и най -близките им роднини.

На едната от снимките Кейт е в градината и гледа бебето, облечено в пищна кръщелна рокля – копие на роклята, носена от първородната дъщеря на кралица Виктория през 1841 г.

На снимките са също принц Хари и съпругата му Меган, наричани вече херцог и херцогиня на Съсекс, принц Чарлз и съпругата му Камила, семейство Мидълтън – родителите и сестрата на Кейт Пипа със съпруга ѝ, както и брат ѝ Джеймс.

Принц Луи се роди на 23 април.

Споделяне

Още от Общество

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?