Кредит за пазаруване в Практикер със застраховка "живот" отпуска ДСК

Стокови заеми до 10 хияди лева за пазаруващите във веригата магазини Практикер отпуска от 15 ноември Банка ДСК. Това съобщиха от пресцентъра на трезора, водещ в потребителското кредитиране у нас.

Желаещите да се възпозват от услугата получават отговор дали са одобрени до 60 минути. За кредитоискателите на суми до 3 хиляди лева не се изискват поръчители. Ако покупката е до 1500 лв., клиентите на Практикер не са задържени да участват със свои средства в покупката назаем.

Погасяването на кредита е за срок до 84 месеца, като е предвиден и гратисен период от месец. Оскъпяването на заема зависи от размера му, пак според отпуснатите суми се определят и преференциални лихви. Като пример, от банката представят вариант при отпуснат кредит от 800 лв. При издължаване до 36 месеца с погасителни вноски от 28,30 лв., годишното оскъпяване е 8,5 на сто.

Клиентите, които получават работната си заплата или пенсията си по разплащателна сметка в ДСК, няма да предоставят документи за доходите си. Заявленията се подават само в магазините на Парактикер. Всеки, на когото бъде отпуснат такъв стоков кредит, ще получи и безпратна застраховка "живот".

Споделяне

Още от Бизнес