Кубрат Пулев излиза срещу хърватин тази вечер

Кубрат Пулев излиза срещу хърватин тази вечер

Кубрат Пулев излиза срещу 39-годишния хърватин Ивица Перкович на ринга в мач от осем рунда на гала вечер в германския град Рощок. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема" от 21.45 часа.

Драмата около съперника на Кобрата продължи до последно, след като за няколко часа още двама боксьори се отказаха от мача срещу българина.

Илайджа Макол се отказа във вторник, а в петък сутринта друг американец – Давейко направи същото. Джони Хюз беше следващият в списъка, но се оказа, че разрешителното му е изтекло.

По този повод сайтът fightnews.com написа "Кубрат Пулев и кандидатите за негови съперници трябва да влязат в световните рекорди".

Така Пулев ще се изправи срещу 193 сантиметровия хърватин Ивица Перкович, който има 20 победи и 23 загуби на професионалния ринг.

"Перкович също не е лош боксьор, но в последния момент така се получават нещата. Моят мениджър ми обяснява нещата така, че за толкова кратко време не е успял да намери човек, който да се съгласи да играе срещу мен. Все по-малко хора се съгласяват да играят срещу такъв противник като мен. Освен това не могат да инвестират половин милион за този мач, така че противниците, които искат да се изправят срещу мен, искат баснусловни суми. За съжаление, това е истината", каза Пулев пред "Нова телевизия".

"Аз съм доста търпелив и издръжлив човек, винаги гледам позитивно на нещата. За съжаление или за радост, проведох доста сериозна подготовка за мач срещу сериозен противник, но ще видим какво ще стане. Няма опасност да го подценя. Не подценявам абсолютно никого", добави българинът, който има 19 победи от 19 мача в професионалния бокс.

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт

Какво очаквате да свърши служебното правителство?