Кубрат Пулев за целуването на журналистката: Тя искаше повече

Ривало бе целуната от Пулев по устата в кра яна интервюто й

Целуването на журналистката Дженифър Ривало от българския боксьор Кубрат Пулев след победата му срещу румънеца Богдан Дину в Лос Анджелис била част от доброто му представяне и нямало да повлияе на кариерата му, тъй като била импулсивна, а поведението на Ривало сочело, че иска нещо повече. Това заяви самият Пулев пред български журналисти след като се върна от САЩ в София.

"Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човека отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил съм го като приятелско. Особено след победа, човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, обясни той.

"Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз ѝ отговорих, нека първо победя, а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си.  Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев.

Той допълни, че се е опитал да се свърже с Ривало след случката, която бе остро осъдена от сайта "Вегас Спорт Дейли", за който тя работи, и стана новина в редица световни медии.

"Не съм говорил с Дженифър Равало. Намерихме ѝ телефона от мой познат, който си имаше близко отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам какви други неща правиха в тоалетните.  Може би са ѝ дали лоши акъли, видя ми се добро момиче. Може би са ѝ казали, айде сега тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се завъртат наобратно като бумеранг и за нея си е лошо. За какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива, че я целунах", разказва още боксьорът.

"Има сигурно много жени, поне аз познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна, а тя не остана благодарна на една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма лошо, но така не става като по филмите", каза още Пулев.

Той разкри, че в щаба му и екипа на промотъра му "Топранк" са били притеснени от случката и голямото медийно внимание, което тя предизвика в САЩ,.

"Всички се изплашиха от това, включително и адвокатът, който е един от най-добрите. Той е бил на Тайсън (Майк Тайсън) и познава бокса много отблизо. Те почнаха да се стряскат, но им казах, че колкото и да е различно в САЩ и както и да го изкарва. Ако един интелигентен човек види видеото, той ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, даже благодари, че я целунах", допълва Пулев.

Той е убеден, че ако се стигне до съд, Равало ще се изложи. "Ще бъде по-лошо за нея. Не им прави чест и на световните медии да ме съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те", смята боксьорът..

Приятелката му - певицата Андреа, която го защити във Фейсбук, първоначално била недоволна и изнервена. "В началото и тя се изнерви, обади ми се. Казах ѝ, че така се случва и знае, че съм див човек. Във всеки друг спорт може това да е странно, ако го направят в тениса на корт, да го направи Григор Димитров, но бокса е нещо съвсем различно", смята Пулев.

Той коментира и мача си с Дину, който бе победен с нокаут, и го оцени като добър двубой.

"Доволен съм, но има и неща, които трябва да подобрявам. Ако бях перфектен, щях да се чудя какво да правя сега. Мачът беше много труден, защото усетих как губя в четвъртия рунд. След като ми отвори аркадата, той се юрна да ме убива, но не се получават нещата точно така", разказа боксьорът.

"След аркадата нямаше каква друга тактика да се мисли. Или трябваше да се втурвам да го утрепвам, или трябваше да се предаваме. Положението беше тежко, аркадата беше голяма и дълбока, черепът ми се виждаше. След като така се развиват нещата, не оставаше друго, освен да давам всичко и да го размазвам", продължи той.

"Боб Аръм още на ринга е питал моето обкръжение кога искам да играя пак. Уникален мач, направо всички са възхитени. Ще видим дали ще се бия с Уайлдър или Джошуа, аз съм готов за всеки, не ме притеснява никой", заяви претендентът за шампионската титла в тежкия бокс.

"Надявам се следващият ми мач да бъде скоро. Готов съм да играя с всеки. Не ме притеснява никой. Видяхте, че играя по съвсем друг начин. Има и други неща, които трябва да изчистя. Аркадата е с 12 шева. Всичко е супер. Екипът, хората, които ме шиха бяха уникални. Иска ми се и тук в България хората да бъдат толкова отворени, позитивни, мили, но за съжаление на този етап не сме точно така”, продължи той.

"Имаше лек дискомфорт от факта, че за първи път играя в САЩ. За първи път в живота ми взеха допинг тест непосредствено преди мача. Това също бе дискомфортно за мен", каза още боксьорът.

Той очаква следващия си мач след три-четири месеца. "Сега ще почина малко най-вече психически, въпреки че съм готов отново да тренирам. Следващият мач отново ще бъде в Америка, най-вероятно в Ню Йорк”, разкри още Кубрат Пулев.

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?