Кучета лаят в реклама имперския марш от "Междузвездни войни"

В своя нова реклама автомобилната компания "Фолксваген" възпроизвежда с лаещи кучета мелодията на имперския марш от филма "Междузвездни войни". Компанията публикува лентата в официалния си сайт във "Фейсбук".

Нареченото The Bark Side ("Лаещата страна") видео се заиграва със станалия популярен заради фирма израз The Dark Side или Тъмната страна на Силата. В лентата кучета от различни породи стоят в стая, чийто интериор напомня на този на космическите кораби от фантастичната поредица. Монтажът на звука и на видеото оставя у зрителите впечатлението, че кучетата наистина изпълняват мелодията на марша.

Лентата всъщност е тийзър на реклама на "Фолксваген", която ще бъде представена премиерно по време на прякото предаване на "Супербоул" (финала на Националната футболна лига на САЩ) на 5 февруари.

Миналата година на "Супербоул" немската автомобилна компания показа рекламата си  The Force, в която малко момче изобразяваше Дарт Вейдър, главният лош герой от "Междузвездни войни" През 2011 г. лентата зае веднага първо място сред няколко рейтинга за най-добри видеореклами и стана най-популярната реклама в YouTube.

Финалът на Националната футболна лига на САЩ е едно от основните телевизионни събития в САЩ и затова рекламодателите купуват ефир доста по-рано и създават специални ленти . Много реклами, чиято премиера е била на "Супербоул", след това заемат челни места в годишните рейтинги за реклами.

Споделяне

Още от

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?