Кунева: Консолидацията в РБ минава през единни регистрация, листи и коалиционно споразумение

Меглена Кунева, сн. БГНЕС

"Движение България на гражданите" (ДБГ) като най-голямата политическа сила в Реформаторския блок (РБ) ще постигне много добри резултати на местния вот и ще даде излаз през тях на реформаторските политики и в българските общини. Това каза при откриването на обучителната сесия на политическата академия на ДБГ в София лидерът на партията и вицепремиер Меглена Кунева.

Кунева разчита на структурите, кандидатите и щабовете по места да постигнат убедителна победа на местния вот и да спечелят доверието на гражданите за по-добра представителност на ДБГ в общинските съвети и местната власт.

По думите на Кунева ДБГ е първата партия в Блока, която от месеци настоява, че консолидацията на РБ минава през единна регистрация, единни листи и сключване на коалиционно споразумение. Меглена Кунева посочи, че много ще разчита на младежките структури, които в момента партията създава, и на почтена политическа кампания с десни прагматични послания и ясна визия за реформи в общините, се посочва в
съобщението.

Семинарът е на тема "Модерната дясна кампания - ключ към политически успех" и се организира от "Движение България на гражданите" съвместно с фондация "Конрад Аденауер".

Споделяне

Още от България

Какво трябва да се направи, за да се ваксинират повече хора?