Кунева очаква да открие партньор в лицето на Радан Кънев

Позициите по отношение на политическия картел съвпадат с тези на ДСБ, с които имаме обща нетърпимост към задкулисното влияния на олигархичните бизнес кръгове и към подмяната на волята на българските избиратели.

Това казва председателят на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева в поздравителен адрес до новоизбрания председател на ДСБ Радан Кънев.

В поздравлението си Кунева заявява: "Приемете сърдечни поздравления за избора Ви за председател на "Демократи за силна България". Вие поемате политическото лидерство в труден за десните партии момент. Трудности, които разбираме и споделяме през нашият политически опит. Трябва да намерим смисъла на широката и искрена дясната представителност на хората, които отхвърлят политическата неискреност и сивите коалиции.

От създаването на Движение "България на гражданите" непримиримите ни позиции по отношение на политическия картел, видимо съвпадат с изразените позиции на ДСБ, с които имаме обща нетърпимост към задкулисното влияния на олигархичните бизнес кръгове и към подмяната на волята на българските избиратели.


Като отчитаме това, а също и факта, че резултатите от последните избори, налагат по естествен начин двете партии за отговорна алтернатива на партиите в парламента се надяваме във Ваше лице да открием партньор за осмисляне пътя към изграждането на не само автентична, но и силна дясна платформа в България", казва Кунева и пожелава на Кунев сила и енергия за отговорностите на новия пост.

Споделяне

Още по темата

Още от България