Куриоз: Възрастна жена бе блъсната от кола два пъти в един ден на едно място

За три часа възрастна жена бе блъсната от две коли на едно и също място в Шумен. Куриозният инцидент е станал в понеделник. В 11.30 часа 69-годишната пенсионерка тръгнала да пресича улица "Стилиян Чилингиров". В този момент 22-годишният шофьор на "Рено Канго" правил маневра на заден ход, не видял пешеходката и я ударил. Жената била откарана за преглед в МБАЛ – Шумен, където установили, че ѝ няма нищо и я пуснали да си ходи.

Вторият инцидент се случил в ранния следобед около 15 часа, когато жената пак се озовала на "Стилиян Чилингиров". Решила да пресече улицата на няколко метра от мястото, където била ударена сутринта, но за зла участ там правил маневра лек автомобил "Хюндай".

34-годишният шофьор не я видял и я блъснал, но по-силно от колегата му с реното. В. Г. била откарана отново в болницата, където станало ясно, че е с комоцио и счупен нос. Оставили я за лечение без опасност за живота.

И двамата водачи са били тествани с дрегер, но не е отчетен алкохол в кръвта им, казаха от пресцентъра на полицията в Шумен.

Споделяне

Още от България

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?