Легендарните AC/DC ще забият в София на 14 май

Легендарните AC/DC ще забият в София на 14 май

Българските фенове на легендарната австралийска банда AC/DC, които не успяха да се класират за шоутата на групата в Белград и в Атина това лято, вече може да укротят яда си от пропуска на невероятните им забивки, тъй като ще могат да видят любимците си на родна почва.

В петък от промоутърската компания “Болкан Ентъртеймънт“ потвърдиха информациите от предишния ден, че AC/DC са решили да вкарат нови дати и места, където досега не са били, в турнето си “Black Ice“.

София е сред тях и дори българската столица ще е отправната точка за заключителната част от тура на хард-рок динозаврите, които след дългогодишна концертна пауза обявиха, че това турне ще е последното за тях .

Гигът у нас ще е на 14 май 2010 г. на Националния стадион "Васил Левски", а билетите тръгват в продажба от 18 декември.

Най-евтините ще са по 55 лева за по-далечните места, 75-85 лева ще струва удоволствието да се гледа купона от тревата и стигат до 130 лева за зоната непосредствено пред сцената. Билетите могат да се намерят в мрежата на www.eventim.bg и на касите в магазините – партньори- Германос, Пикадили, Техномаркет.

Малко по-късно ще бъдат пуснати билети за AC/DC и на касата в Билетен център НДК.

"35 години представялявам AC/DC в Германия, Австрия и други европейски страни“, каза в петък пред журлналисти Марсел Аврам, който е партньор на “Бокан Ентъртеймънт“. “Имахме планове още тази година да ги доведем в България, но това не се получи. Предложих на групата концертът да е в София, но самите музиканти предпочетоха Белград.

Догодина AC/DC се завръщат на Стария континент, за да довършат световното си турне с 16 нови дати.

Две дни след като забият в София рок ветераните ще заминат за Букурещ.

Споделяне

Още от