Лени Кравиц отмени концерта си в София

Лени Кравиц

Планираният за 30 септември концерт на Лени Кравиц в София няма да се състои заради удължаване на снимки на филм с негово участие в САЩ, за които той има договорен ангажимент и нещата са извън неговия контрол, съобщиха в четвъртък организаторите на шоуто му у нас "Жокер Медиа" и "Болкън ентърнтеймънт".

Отменени са и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента.

 

В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма "The Butler" в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябвало да приключат преди началото на турнето, сега е решено да продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена.

 

Музикантът се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява, че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще. "Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да cвиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви.", написа на официалната си страница във Фейсбук Лени Кравиц.

 

Феновете, които вече имат билет за концерта в София, могат да ги върнат и да си получат парите след 30 септември от местата, откъдето са купени. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG.

Споделяне

Още от