Съдържание от Уебса

Левски и спонсорът им за 2021 – Чие лого ще носят на екипа си?

Левски и спонсорът им за 2021 – Чие лого ще носят на екипа си?

Професионалният спорт е просто невъзможен, без спонсори. Не трябва да си правим илюзията, че трофеите и продажбата на билети са достатъчни, за да може даден отбор във футбола да се издържа. Често забелязваме, че спонсорите могат да изразят своето недоволство, особено след като отборът не се представя добре и точно по тази причина изборът е от особено значение.

Някои от основните спонсори в това отношение са именно представителите на спортните залози. Няма как да се изненадаме от този факт, след като тяхната услуга е именно да предложат повече качество и да привлекат вниманието на аудиторията. Ето защо ще забележим, че в страната няма нито един футболен отбор, който поне до някаква степен да не получава някаква подкрепа.

След като отборът на Левски София се озова в не толкова благоприятна ситуация, редица букмейкъри бяха подготвени да подадат ръка на бранда и да предложат своята финансова помощ. Имайки предвид, че това е отбор с традиции и доста успехи в спортната си история, желанието и предложенията не бяха никак малко. Освен това ще забележим, че когато отборът демонстрира своята сила и няма никакви пречки пред себе си, той винаги се нарежда на челните позиции.

Със създаването на някои от основните финансови пречки, ръководството забеляза нещо особено важно – желанието за помощ, при това от най-различни брандове. С други думи, дори и в най-лошите си моменти, Левски продължава да се смята за един от особено важните отбори. След редица ухажвания, сините най-накрая се спряха на предложението на Palmsbet BG и нямаха нищо против не само да партнират с този оператор, но и да се превърнат в рекламно лице, предоставяйки лицата на своите футболисти. За изненада или не, именно този оператор даде най-добрите възможни условия, а след като започнаха да пристигат и финансите, отборът значително промени и подобри своето представяне, като на този етап се намира на 8-ма позиция в класирането.

Според различните източници, договорът е подписан до края на годината и мнозина биха се зачудили какво ще последва след това? На този етап няма много информация дали това партньорство ще продължи, особено след като говорим за нов букмейкър, който освен всичко, доказа качество и оригинални решения в платформата. Привличането на сериозната левскарска аудитория в платформата ни показва, че и двете страни печелят много, но по-важният момент е дали тази връзка ще продължи.

Имайки предвид, че отборът наистина показа класа и отношения, просто няма как да останем разочаровани и изненадани. Строителната фирма "Щрабаг" също получи правото да помага на отбора и да, говорим за право, поради простата причина, че когато говорим за този отбор, обикновено винаги има желаещи, които на драго сърце ще се опитат да намерят правилната посока.

Що се отнася до основните предизвикателства, трябва да разберем следното, въпреки добавянето на още един спонсор, тимът ще се постарае да намери начин да запази всичката финансова подкрепа, която може да открие. Причината е елементарна – колкото повече ресурс се намира в отбора, толкова повече са шансовете да се подобри играта и да се позволи на феновете не само да се наслаждават на истински обрати в родното първенство, но и в европейския футбол. Само времето ще покаже дали този букмейкър ще продължи договора си, но на този етап нека не забравяме, че присъства и една особена лоялност, особено след като тимът се намираше в много неравностойно положение.

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт