"Левски" прие оставката на Живко Миланов

"Левски" прие оставката на Живко Миланов

Живко Миланов няма повече да води отбора на Левски, след като ръководството на клуба прие неговата оставка. Миланов реши да си тръгне от "Герена" след загубата от Ботев Пловдив с 1:3 в петък, като това бе четвърто поражение за "сините" в първите пет кръга на първенството.

"Днес, 22 август Надзорният и Управителният съвет на ПФК Левски на съвместно заседание взе решение да се съобрази с желанието на наставника на представителния отбор Живко Миланов да се оттегли от поста. Изказваме огромната си благодарност към него за това, че пое изключителната отговорност да застане начело на отбора в безспорно най-тежкия момент в историята на клуба. Убедени сме, че лошите резултати на Левски от началото на сезона не трябва да бъдат приписвани единствено на Живко Миланов.", съобщиха в неделя от "Левски".

"Разговори за нов старши треньор на ПФК Левски ще стартират в началото на новата седмица", допълниха от клуба.

За фаворит за овакантения пост е считан бившият треньор на Левски Станимир Стоилов, като собственикът на клуба Наско Сираков вече е започнал преговори с него. Според информациите Стоилов иска гаранции, че заплатите на футболистите ще бъдат изплащани редовно, за да се върне на "Герена".

Споделяне

Още от Спорт

Какво цели разследването на ДАНС и МВР за скъпия ток?