Лиляна Павлова: Не съм влюбена в Бойко Борисов

Сн. БГНЕС

Бившият регионален министър Лиляна Павлова, която бе "отличничката" в кабинета на ГЕРБ и неспирно инспектираше магистрали и инфраструктурни обекти заедно с премиера, отрече да е влюбена в Бойко Борисов.

 

"Не съм влюбена в Борисов и не се развеждам със съпруга си", каза Лиляна Павлова пред вестник "Преса" по повод твърдения за обратното, тиражирани в някои сайтове и вестници.

 

"Това е абсурдна измислица на жълтите вестници. Имаме прекрасни взаимоотношения в семейството и с премиера си общуваме семейно, заедно със съпруга ми. Често заедно вечеряме, имаме прекрасни взаимоотношения", посочи още Павлова, която сега за пръв път ще се кандидатира за депутат и преди ден бе представена като водач на две листи на ГЕРБ.

 

На въпрос дали с Борисов не е свила второ семейно гнездо в негов апартамент на улица "Любен Каравелов" в столицата, Павлова уточни: "Не. Аз дори не знаех, че той има апартамент на "Любен Каравелов". Добре, че излезе в медиите, за да разбера, че там винаги има една патрулка... ".

 

"Съпругът ми не е ревнив, беше много сладък, когато му казах: Вече съм на първа страница и на "Галерия". Той ме погледна и ме попита: Ама, с някакви грозни снимки ли? Не, отговорих му, с Бойко. Той каза: Аааа, добре", каза още Лиляна Павлова.

Споделяне

Още от Общество