Линдзи Лоън осъдена на три месеца затвор

Линдзи Лоън осъдена на три месеца затвор

Американската актриса Линдзи Лоън беше осъдена на 90 дни затвор от съда в Бевърли Хилс (Калифорния) заради нарушаване на условията на пробацията ѝ, употребявайки алкохол. Пробацията ѝ беше наложена заради шофиране в нетрезво състояние през 2007 година, съобщиха световните агенции.
24-годишната Лоън избухна в сълзи, когато съдийката Марша Ревъл прочете присъдата.
Освен тримесечния затвор съдът разпореди Лоън да прекара също толкова време в клиника за рехабилитация на алкохолно и наркозависими хора, след като установи, че тя не е посещавала курсове за рехабилитация през последните месеци, както е било разпоредено в предишно съдебно решение.
На 25 май съд в Лос Анджелис задължи Лоън да носи "антиалкохолна" гривна, която следи дали употребява алкохол, а също редовно да дава кръв за анализ за употреба на наркотици. През юни съдът издаде заповед за арестуването на актрисата, след като "антиалкохолната гривна" сигнализира, че тя е пила по време на церемонията за филмовите награди на MTV. Лоън избегна ареста, след като нейни представители платиха част от гаранция от 200 000 долара.

Споделяне

Още от