Лондонски фитнес предлага тренировки, вдъхновени от Брекзит

Лондонски фитнес предлага тренировки, вдъхновени от Брекзит

Лондончани, на които им е писнало от преговорите, разговорите и дебатите за Брекзит и изобщо от самата идея за излизане на страната им от ЕС, могат да излеят гнева си в гимнастическия салон по време на специална тренировка, предаде Ройтерс.

Тренировката включва комплекс от 30 упражнения, носещи имената на главните действащи лица на Брекзит. Едното от упражненията например представлява нанасяне на удари по боксова круша, върху която са снимките на Борис Джонсън, бивш британски външен министър и защитник на Брекзита, и на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Други упражнения носят имената на Тереза Мей, на нейния предшественик Дейвид Камерън, инициирал референдума за Брекзит преди две години, на опозиционния лидер на Джереми Корбин.

Тренировката се предлага от фитнес Джимбокс. Темата на комплекса от упражнения е била избрана след допитване сред членовете на фитнес клуба. Те трябвало да кажат кои проблеми ги притесняват най-много в качеството им на жители на Лондон. Петдесет и двама от анкетираните казали, че на първо място е Брекзит, на второ са цените на имотите, а на трето са закъсненията на влаковете.

Споделяне

Още от Европа