"Ловецът на мигранти" Динко заплашвал блогърка, защото го осмивала

"Ловецът на мигранти" Динко заплашвал блогърка, защото го осмивала

"Ловецът на мигранти" Динко Вълев, който освен, че "брани" границата на България, наби приятелката си, а след това и свой служител, се оказа, че е изпращал заплахи и на известната със своите видео шаржове блогърка Татяна Кристи. Това оповести тя самата във Фейсбук във вторник.

"Понеже става въпрос на Мутроландия нека и аз да добавя една заплаха отправена към мен на лични от Динко (известен още като "национален герой" по Бойково време.) Въпросното нещо ми обяснява, че ще ми направи живота черен в този мил звуков файл", пише Кристи. И пита "дали някой орган ще се самосезира", след което добавя "Хм, вземам пуканките и гледам".

Динко Вълев е използвал аудио функционалността на Фейсбук и е изпратил на Кристи 30- секунден запис, в който се обръща към нея с думите: "Умряло куче, кък ши пускаш такия клипове?", пита Динко Вълев. И продължава: "Ненормална ли си, к'ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм няк'ъв травестит, да не съм пидираз, че да се занимавам с теб? Ще те намеря и ще ти направя живота черен (...) Боклук!".

Най-вероятната причина за заплахите е видеото, което блогърката е публикувала на 20 април в социалната мрежа, в което силно гримирана като прясно пребита се представя за "новата приятелка на Динко от Ямбол". Тя публикува клипа малко след като стана известно, че приятелката на "ловеца на бежанци" е подала жалба срещу него, заради нанесен побой.

Кристи до момента не е съобщавала за заплахите, но пред Mediapool уточни, че го прави, защото случаите на насилие у нас са зачестили твърде много.

"Предполагам, че това видео го е вбесило, но не само то", обясни блогърката.

Преди около две седмици стана известно, че ямболският бизнесмен Вълев е задържан за побой над свой служител в Ямбол. Тогава той бе задържан за 24 часа в ареста, но после освободен.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Колко време давате на новия парламент?