Любомир Христов е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Шумен

Цветан Цветанов с кандидата на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов.

Любомир Христов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен, обяви в събота зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който участва в политическата академия на женската организация на партията в Шумен. "Христов поема тази отговорност, защото кметският пост не е привилегия, а е отговорност”, коментира Цветанов.

"Нашата амбиция е Любомир Христов да спечели в областния град и мислим, че е един достоен човек, който ще получи подкрепата на шуменци”, допълни Цветанов.

Той оцени управлението на сегашния шуменски кмет от БСП Красимир Костов като неуспешно, защото въпреки подкрепата която е получил Костов в първия управленски мандат на партия ГЕРБ, той не е успял да я реализира. "Шумен няма вид на развит европейски град“, констатира Цветанов.

Той каза още, че ще посети по-късно в събота Смядово, за да се срещне с кмета Иванка Петрова, която ще бъде номинирана от ГЕРБ за втори мандат на местните избори. Останалите предложения за кметове на населени места в област Шумен се обсъждат в момента и ще бъдат съобщени по-късно.

Споделяне

Още по темата

Още от България