Любовна афера между Обама и Бионсе ще разкрие "Вашингтон пост"

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера, твърди френският папарак Паскал Ростен, който е в основата на много сензационни разкрития, публикувани във френското списание "Пари мач". Това пише в. "Соле ветникуатро оре", цитиран от БТА в понеделник.

Ростен е направил това скандално разкритие пред радио Юроп 1 и твърди, че информацията за връзката на Обама с Бионсе ще бъдат публикувани утре във в. "Вашингтон пост".

"В САЩ се случва нещо невероятно. Утре във в. "Вашингтон пост ще излязат разкрития за предполагаемата връзка на Обама и Бионсе", заяви Ростен, който е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше втора съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само вътрешен министър. В момента Сесилия е омъжена за Атиас Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г.

Споделяне

Още от Свят

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?