М-Тел пусна план с до 69% по-евтин роуминг

Два месеца преди влизането в сила на новата Европейска регулация за цените на роуминг услугите, "Мобилтел" предлага на клиентите си тарифен роуминг план, където цените до различните дестинации поевтиняват в различна степен.

Новият специален роуминг тарифен план се казва M-Tel Traveller ще се предлага от 15 юлли, съобщиха от компанията внеделя. Той е резултат от продължително сътрудничество на компанията с Vodafone и оператори от цял свят и включва 9 европейски дестинации. Това са Австрия, Кипър, Финландия, Гърция, Малта, Португалия, Словакия, Словения и Швеция. До там клиентите могат да се обаждат срещу 99 стотинки и да отговарят на позвънявания срещу 55 ст. на минута. Офертата включва и Гърция, където цените са с 62% по-ниски от настоящите. Най-голямата отстъпка достига 69 %.

Клиентите на М-Тел ще могат да се възползват от промоционалните цени, без да се налага да плащат месечна такса и такса за активация. Това може да стане с изпращане на безплатен SMS на кратък номер 1182, с обаждане на *88 или с посещение в някой от магазините на компанията. Оферта ще бъде в сила до края на септември.

Споделяне

Още от Бизнес