Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Мачове на живо - как да гледам безплатно онлайн?

0 коментара
Мачове на живо - как да гледам безплатно онлайн?

Мнозина са забелязали, че когато започнаха да се появяват родните спортни премиум канали, различните телевизионни доставчици повишиха и цената си. Те заявиха, че таксата за спортния канал е необходима не само, за да се спонсорира футболното дерби, но и за да се подобри базата, предоставяйки много по-професионално и качествено действие. Освен това не трябва да се изненадваме и от още един факт, феновете все по-често намират нови и оригинални начини да спестят минималната такса, при това по няколко причини.

Първо се оказва, че когато няма спорт, тези канали се превръщат в място, където се излъчват стари репортажи, а именно тях можем да открием свободно в мрежата. След това не трябва да забравяме, че колкото и добре заредени да са тези канали, отново присъстват премиум събития, които също ще изискат допълнително финансиране. А благодарение на факта, че все по-често има спортни канали на различни доставчици, които обхващат различни дисциплини, запалянкото трябва да прекара поне няколко кабелни оператора, за да може да се наслади на спортния свят такъв, какъвто си го представя. Това разбира се идва с допълнителни такси и още редица главоболия.

Един от най-честите начини, които все по-често откриват много внимание и възможност за успех, са добре познатите онлайн стриймове, някои не са легални, други са платени, но те също идват с достатъчно приятни и не толкова приятни главоболия. Къде точно се крие решението на проблема?

В последните години, редица букмейкъри успяха да подпишат договори и да предоставят на своите фенове възможността да гледат любимите дербита директно от тяхната платформа. Ако разгледаме по-подробно анализа на Bet365 България - ревю не трябва да се изненадваме от факта, че именно опцията за пряко предаване става една от най-важните и търсените. Впрочем, това е и най-разумното решение, особено след като в спортните платформи за прогнози се крие една необятна територия от възможности, която може да мотивира и най-големите скептици да се регистрират и да спестят огромните месечни такси.

Политиката за пряко предаване е различна за различните представители, но всичко обикновено се движи около поставянето на залог, при това на минимална стойност. Тоест ако изберем да гледаме следващото голямо дерби при букмейкърите, ние трябва да направим поне един залог в рамките на деня или на седмицата, някои брандове дори предлагат това напълно безплатно, докато разполагате с депозит в сметката си.

С оглед на това, да си представим, че просто отделяме месечната сума, която използваме за кабелния оператор, но освен, че ще излезе сравнително по-лесно и достъпно, можем спокойно да гледаме спорт дори на мобилния си телефон, особено ако сме в движение или на почивка. Другата положителна страна е, че дори и да използваме само тази екстра, автоматично имаме шансове и за инкасирането на печалба, което пък от своя страна е още един плюс. Все още не сме забелязали, който и да е друг оператор да възнаграждава своите клиенти по този начин.

На финала трябва да напомним, че брандът винаги напомня за отговорна игра и забавление, но ако се регистрирате само и единствено, за да имате достъп до всички любими дербита, при това от цял свят, това е повече от прекрасно предложение и възможност, без да се налага да правите проучване кой телевизионен доставчик разполага с един или друг спортен канал.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.