Мадона набеляза Лесото и Нигерия за следващо осиновяване

Мадона набеляза Лесото и Нигерия за следващо осиновяване

Попзвездата Мадона набеляза Лесото, Нигерия или друга африканска държава за осиновяване на дете, ако не успее да вземе опеката над малавийското момиченце Мърси Джеймс, предават музикални сайтове в неделя.

По думите на близки на обкръжението на певицата, Мадона вече е започнала да проучва възможностите да осинови дете от Лесото – бедна африканска държавата с голям брой граждани болни от СПИН и високо ниво на сираците. Тя също така е обсъдила въпроса и с ръководството на детски дом в Нигерия.

Все още не е ясно кога ще се състои съдебното изслушване във връзка с обжалването на решението на малавийски съд да откаже на Мадона попечителство над Мърси Джеймс. Според познати на попиконата, дори и съдът да преразгледа становището си и тя да може да отведе момиченцето със себе си, това няма да ѝ попречи да осинови още едно африканско дете.

Съобщава се още, че 50-годишната Мадона смята да отгледа децата си с 22-годишния си приятел манекен Хесус Лус.

Певицата има дъщеря Лурдес от танцьор от бившата си трупа, от кинорежисьора Гай Ричи има син Роко, преди развода с него бе осиновено момче от Малави – Дейвид Банда.

Споделяне

Още от