Майкъл Джексън искал слон за предстоящите си появи на сцена

Майкъл Джексън искал слон за предстоящите си появи на сцена

Поп звездата Майкъл Джексън се е обърнал към организаторите на предстоящите му концерти с молба да му предоставят жив африкански слон, с който да излезе на сцената, съобщава сайтът Gigwise.

Според предварителните данни декорът на шоуто на Джексън ще е издържан в джунгла стил. Певецът искал появата му на сцената да е съпроводена от пантери на златни вериги, а зад гърба му да летят папагали и други екзотични птици.

Предполага се, че в шоуто ще бъдат ангажирани и три маймуни и около сто воини от африканския народ масаи. Според източник на “Дейли Мирър“, поп кралят искал това да е най-зрелищното от всички шоута, които някога е правил.

Организаторите на концертите обаче се опасяват, че намеренията му се разминават с изискванията за защита на животните.

Освен това Майкъл Джексън отказал да се появи на сцената по земя или по въздух. Певецът заявил, че се страхува от хеликоптери и мрази автомобилни задръствания . Затова и организаторите предложили да бъде превозен по вода с катер, което хвърлило изпълнителя във възторг, защото това щяло да бъде “блестящо и в духа на Джеймс Бонд“. Превозът на Джако вече бил уреден с корабна компания.

През юли в Лондон стартира първият гиг на Джексън след четиригодишно прекъсване. Поредицата от планирани 50 концерта се очаква да събере публика от милион души.

Споделяне
Още от