Майкъл Джексън искал слон за предстоящите си появи на сцена

Майкъл Джексън искал слон за предстоящите си появи на сцена

Поп звездата Майкъл Джексън се е обърнал към организаторите на предстоящите му концерти с молба да му предоставят жив африкански слон, с който да излезе на сцената, съобщава сайтът Gigwise.

Според предварителните данни декорът на шоуто на Джексън ще е издържан в джунгла стил. Певецът искал появата му на сцената да е съпроводена от пантери на златни вериги, а зад гърба му да летят папагали и други екзотични птици.

Предполага се, че в шоуто ще бъдат ангажирани и три маймуни и около сто воини от африканския народ масаи. Според източник на “Дейли Мирър“, поп кралят искал това да е най-зрелищното от всички шоута, които някога е правил.

Организаторите на концертите обаче се опасяват, че намеренията му се разминават с изискванията за защита на животните.

Освен това Майкъл Джексън отказал да се появи на сцената по земя или по въздух. Певецът заявил, че се страхува от хеликоптери и мрази автомобилни задръствания . Затова и организаторите предложили да бъде превозен по вода с катер, което хвърлило изпълнителя във възторг, защото това щяло да бъде “блестящо и в духа на Джеймс Бонд“. Превозът на Джако вече бил уреден с корабна компания.

През юли в Лондон стартира първият гиг на Джексън след четиригодишно прекъсване. Поредицата от планирани 50 концерта се очаква да събере публика от милион души.

Споделяне

Още от

Какво трябва да се направи, за да се ваксинират повече хора?