Майкъл Джексън се връща за последно на сцената

Майкъл Джексън се връща за последно на сцената

Майкъл Джексън потвърди в четвъртък информацията, че се завръща на сцената със серия концерти в Лондон, съобщи АФП. Певецът направи изявление на специална пресконференция, посветена на решението му да се върне на световната поп сцена. Той обяви, че първата му от 8 години насам изява ще е през юли тази година. Джексън подчерта, че предстоящите концерти ще са и последните в музикалната му кариера.

Легендарният изпълнител обаче не уточни колко концерта смята да направи в столицата на Великобритания. По време на пресконференцията на присъстващите са били показани плакати, в които се анонсират 10 представления. По-рано се появи информация, че са планирани 30 концерта на Майкъл Джексън. Очаква се билетите да бъдат пуснати в продажба в най-скоро време.

Последното световно турне на певеца, представящо албума "HIStory", приключи през 1997 г. След това 50 годишният поп идол прекрати активната си концертна дейност заради влошено здраве. През 2001 г., след излизането на албума му "Invincible", Джексън изнесе няколко концерта, но без характерната за него мащабност. През последните години той влезе в полезрението на публиката с многочислените си дългове и съдебни дела.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?