Македонският премиер се жени на 10 май

Македонският премиер се жени на 10 май
Македонският премиер Никола Груевски и приятелката му от повече от година Боркица Манчева ще разменят брачни халки на 10 май, пише в пекък македонският "Утрински весник", цитиран от БТА.

Венчавката ще е в храма "Св.Климент Охридски", а сватбеното тържество в хотел "Холидей ин" в Скопие. Гостите им ще са най-близки приятели и роднини.

Вестникът информира, че роклята, накитите, обувките, костюмът на младоженеца - всичко ще бъде от световно известни дизайнери.

Тридесет и шест годишният Груевски е първият македонски премиер, който се жени по време на мандата си, отбелязва изданието.

Русокосата 24-годишна Боркица от пет години работи като съветник в Сектора за международно сътрудничество в Комисията за ценни книжа. Започнала да трупа опит още като студентка в правния факултет.

Младата семейна двойка ще живее в апартамента на Груевски в квартал “Кисела вода”. Премиерската резиденция и този път отпада като възможност. 

Злите езици говорят, че Боркица щяла да има най-много проблеми със свекърва си, за която се твърди, че имала решаващо влияние върху Груевски и изиграла важна роля при разпадането на предишния му брак, пише още македонският вестник, цитиран от БТА.

Споделяне

Още от Свят