Манията на Путин да демонстрира мъжественост с голи до кръста снимки предизвика въпроса: Нима е гей?

Владимир Путин

Наскоро Кремъл публикува нова снимка, на която руският президент Путин е уловил и вади от водата огромна щука, тежаща 21 килограма, пише германското списание ‟Шпигел“. Естествено, някои руски опозиционни блогъри веднага започнаха да твърдят, че такава тежка риба не може да плува и моментално би тръгнала към дъното. Трябва обаче само да си припомним германеца Лотар Луис, който през 1986 г. улови риба тежаща 25 кг., затова конкретно в този случай резултатът е 1:0 в полза на Путин, а не на опозицията, пише изданието.

Но има нещо, което на Путин не може да му се отнеме и това е ‟любовта към качването на свои снимки в интернет“. Понякога той позира с оръжие в ръце или с животни, които познаваме само от зоологическата градина. Друг път президентът прави доста по-опасни неща и лети заедно с жеравите или се гмурка в батискаф на дъното на езеро Байкал. Но най-много от всичко руският лидер обича да се снима гол до кръста. Винаги, когато времето позволява, президентът съблича ризата, отбелязва ‟Шпигел“. Подобни са снимките, на които Путин стои с гола гръд и демонстрира развита мускулатура по време на въпросния риболов.

Какво ни казват всички тези снимки за сексуалната ориентация на Пуин? "Може би той е гей?" - прави догадки изданието. Защото обикновено фотографии с подобна преливаща мъжественост се снимат за плакати, които хомосексуалистите окачват на стените си в кухнята или спалнята. Това, че Путин твърди, че е против хомосексуализма и категорично не го приема, не значи нищо. Напротив. Хомофобията, която по нищо не се различава от другите фобии, често се оказва дълбоко вкоренен страх от собствените дълбоко потискани влечения. Това е азбучна истина в психологията. И колкото по-силен е този страх, толкова по - обсебваща е темата, която се възприема така болезнено от човека. В края на юни Путин подписа закон срещу хомосексуалната пропаганда, припомня "Шпигел".

Споделяне

Още по темата

Още от Общество