Манолова, Хаджигенов и Бабикян водят листите на "Изправи се! Мутри вън" в София

Манолова, Хаджигенов и Бабикян водят листите на "Изправи се! Мутри вън" в София

Мая Манолова, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян са водачите листите на коалиция "Изправи се! Мутри вън" в София. 

В 23 МИР София ще води председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова. В 24 МИР София начело е Арман Бабикян от Отровното трио, а в 25 МИР София– Николай Хаджигенов, който ще се изправи срещу Бойко Борисов (водач на ГЕРБ), Корнелия Нинова (водач на БСП), Христо Иванов (водач на Демократична България) и Васил Божков (водач на БНО).

Втората листа на "Изправи се! Мутри вън", която ще води Мая Манолова е тази в Стара Загора, където първи в листата на "Има такъв народ" е шоуменът Слави Трифонов.

Във Варна водач на листата е Татяна Дончева, председател на "Движение 21".  В Бургас начело е общинският съветник Живко Табаков. В листата е и едно от лицата на протестите в Бургас - Асен Бонджев. Трети в листата е общинският председател на "Изправи се.БГ" в Приморско Здравко Василев.

Инженер Стоянка Кескинова води листата в Добрич. В момента тя развива свое микропредприятие. 

Водач на листата в Габрово е Пепа Сомлева – общински съветник, който е срещу злоупотребите и разхищенията в Габрово.

Режисьорът Максим Генчев е начело на листата в Кърджали. Лекарката Галина Таваличка е първа в листата в Кюстендил.

Олимпийският шампион по борба Георги Мърков е първи в листата в Пазарджик. В листата е и Златка Цвеева – председател на Инициативния комитет за чист въздух в Пещера. Актьор Даниел Михайлов, който беше уволнен заради участието си в протестите през 2020 г., също е в листата за Пазарджик.

Водач на листата в Перник е 29-годишната Сузана Теофилова със собствен онлайн бизнес.

IT предприемачът Юлиян Ненчев е водач в листата в Плевен. Ненчев е собственик на различни IT бизнеси в областта на социалните мрежи, онлайн търговия и разработване на SMART системи.

Водач в Пловдив е Николай Хаджигенов, след него е Мария Капон – основател на ЕНП.  В листата за Пловдив област водач на листата е Румен Йончев.

Най-младият водач на листа на "Изправи се!Мутри вън" е в Русе и е на 26 години. Станимир Бояджиев е председател на Студентския съвет в Русенския университет и студент по право. На трето място в листата за Русе е фармацевтът Константин Георгиев, който е областен координатор на Гражданска платформа "Изправи се.БГ" в града.

Адвокат Иво Велчевски е водач в Силистра

Водач на листата в Ямбол е зам.-кметът на община Тунджа Станчо Ставрев.  Трета в листата е Мими Караколева - координатор на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" за Ямбол и учителка по български език и литература.

В Благоевград водач на листата е председателят на ДБГ Димитър Делчев, а в Шумен - бившият омбудсман Иван Капралов. В Хасково първи в листата е Минко Ангелов.

Николай Златков поведе листата в Търговище.

В Смолян водач на листата е областният координатор на "Изправи се.БГ" Мирослав Фисински. Даниел Петров е водачът на листата в Сливен.

На първо място в листата в Ловеч е Марин Ичев. Юлиян Петров е водачът на листата на коалицията във Видин.

Финансистът и икономист Юлиан Войнов е водач на листата във Велико Търново.

Споделяне

Още по темата

Още от Избори 2021

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?