Марешки си крие предизборната програма, за да не му я крадат

"Закълнете ми се и ще ви я принтирам", обеща бизнесменът

Снимка: БГНЕС

Бизнесменът-политик Веселин Марешки обяви в четвъртък пред Mediapool, че ще предостави предизборната си програма само на граждани, които му се закълнат в "честност и почтеност, а не в продажност". Той каза това в отговор на въпрос защо на интернет страницата на партията му "Воля" не може да се намери предизборната ѝ платформа и дали тя ще бъде публикувана преди изборите.

"Ами, партизански го раздаваме", отговори първоначално Марешки.

После каза, че е готов да представи платформата си на всеки, който му се закълне в честност.

"Показваме си програмата само на хора, които се закълнат в честност и почтеност, а не в продажност. Има много тролчета и ние нямаме интерес да ни крадат програмата и да ни я копират", поясни бизнесменът.

По думите му програмата му се краде постоянно, например от БСП.

"За миналата година казах, че 10 млрд. лв. има контрабанда и кражба в държавата, а сега Корнелия Нинова си го е обявила това като първа точка", оплака се Марешки.

Досега от основните участници в предстоящите избори програмите си са публикували ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторският блок, "Нова република", "Да, България" и коалиция АБВ – Движение 21. Подобен документ не може да се открие за партия "Воля" и коалиция "Обединени патриоти".

Mediapool направи анализ на икономическите предложения в програмите.

Споделяне

Още по темата

Още от Избори 2017